Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 riekelės baltos rupių miltų duonos
100g mažų pievagrybių
100g rikotos sūrio
100g špinatų
saujelė tarkuoto parmezano
2 šaukštai pomidorų padažo
šaukštas alyvuogių aliejaus
kapotų šviežių bazilikų lapelių
šaukštelis sviesto (jei sumuštinius skrudinsite keptuvėje)


Gaminimas:
Duonos riekeles paskrudinkite skrudintuveje arba iš abiejų pusių svieste keptuvėje. Atvėsinkite (jei skrudinote skrudintuvėje, apšlakstykite alyvuogių aliejumi) ir užtepkite pomidorų padažo. Pievagrybius nuplaukite, nulupkite ir trumpai paskrudinkite svieste. Kai pievagrybiai baigs kepti, sudėkite stambiai plėšytus špinatus. Ant pomidorų padažu apteptų duonos riekelių krėskite špinatų ir grybų masę, uždėkite rikotos sūrio griežinėlių. Apibarstykite kapotais bazilikais. Sumuštinius kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 10 min. (kol sūris šiek tiek pagels). Prieš patiekdami apibarstykite tarkuotu parmezanu ir uzdekite antrą skrudintą riekę.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai