Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tvenkinėlio Sodo 4-oji g., Smalininkų k., Jurbarko r. sav.,
Tvenkinėlio Sodo g., Smalininkų k., Jurbarko r. sav.,
Tvenkinio g., Smalininkų k., Jurbarko r. sav.,
Vėjų g., Smalininkų k., Jurbarko r. sav.,
Žvejų g., Smalininkų k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g feta arba rikota sūrio 2 arbatiniai šaukšteliai Santa Maria prieskonių: čili, juodųjų pipirų, druskos 200-350 g juodųjų alyvuogių, be kauliukų 150 g tarkuoto parmezano sūrio 100 g
miltų 1 kiaušinis 400 ml aliejaus, kepimui
Gaminimas: Į alyvuoges pridėkite feta ar kito minkšto sūrio. Miltus sumaišykite su prieskonių mišiniu. Kiaušinį išplakite. Alyvuoges pavoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir galiausiai pavoliokite tarkuotame
sūryje. Sudėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol alyvuogės gražiai apskrus t.y. apie 1-2 minutes. Išgriebtas alyvuoges sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
|
|
|
|
|