Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
pusė kilogramo miltų,
pusė stiklinės aguonų,
50 g. cukraus,
50 g. margarino

Gaminimas:
Su cukrumi sumaišomas ištirpintas margarinas, suberiamos maltos aguonos. Gerai sumaišoma, suberiami miltai ir užminkoma tešla, jei reikia įpilama pieno. Iš tešlos formuojami piršto storio voleliai. Jie pjaustomi įstrižai nedideliais gabaliukais, dedami ant miltais pabarstytos skardos ir kepami, kol pagels.
Tiekiami su aguonpieniu, pasaldintu pienu ar kompotu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai