Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Nėries g., Rietavo m., Rietavo sav.,
Sodų g., Rietavo m., Rietavo sav.,
Šaltinių g., Rietavo m., Rietavo sav.,
Taikos g., Rietavo m., Rietavo sav.,
Užupio g., Rietavo m., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos 200 g šviežių pievagrybių arba virtų grybų 1 poras 1 morka petražolės druska pipirai 2 šaukštai alyvų
aliejaus vanduo
Gaminimas: Grybus supjaustyti skiltelėmis, porą - griežinėliais, morką sutarkuoti stambia tarka, petražoles smulkiai sukapoti. Pakepinti porus, morkas ir grybus aliejuje, kol išgaruos skystis. Tuomet sudėti petražoles, pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti ir
gautą įdarą atvėsinti. Atšildytą sluoksniuotą tešlą išlankstyti. Išilgai lapo per vidurį sudėti įdarą ir tešlos kraštus patepti vandeniu, sulankstyti užklodami įdarą. Dėti tešlos sujungimo pusę žemyn į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir aptepti vandeniu. Kepti įkaitintoje iki 210 laipsnių
temperatūros orkaitėje apie 30-35 minutes, kol pyragas gražiai pagels.
|
|
|
|
|