Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Daugėlių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Daugėlių skg., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Debesų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Deksnės g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Durpynų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos 4 valg.š. džiūvėsėlių 750 g obuolių 75 g cukraus 50 g sviesto 2 šaukšteliai cinamono 100 g abrikosų ar kitokios tirštos
uogienės
Gaminimas: Atšildykite tešlą pagal instrukciją ant pakuotės. Įkaitinkite orkaite iki 180°C. Nulupkite obuolius, perpjaukite juos į 4 dalis, pašalinkite sėklalizdes ir supjaustykite skiltelėmis. Iškočiokite tešlos kvadratą (pusės kepimo skardos dydžio) ir sudėkite į
vandeniu apšlakstytą kepimo skardą, tolygiai apibarstykite džiūvėsėliais (jie padės sugerti drėgmę iš obuolių). Ant tešlos eilėmis sudėliokite obuolių skilteles ir apibarstykite cukrumi. Kepkite apie 35 min. Išimkite pyragą, tolygiai išdėliokite ant viršaus sviesto gabalėlius ir palaukite, kol
ištirps. Apibarstykite cinamonu. Abrikosų uogienę sudėkite į nedidelį puodelį, užvirkite, išmaišykite ir teptuku ištepkite obuolius. Paruoštą pyragą padėkite atvėsti. Prieš patiekdami galite dar apibarstyti cukraus pudra, migdolų drožlėmis, papuoši plakta grietinėle. Skanaus!
|
|
|
|
|