Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 didesnis apvalus fermentinis sūris
Pertepimui:
300 g sviesto
100 g fermentinio sūrio
200 g petražolių
200 g krapų
100 g salierų lapų
druskos

Gaminimas:
Sūrį horizontaliai supjaustome plonais sluoksniais (5-7 mm).
Pertepimui išsukame sviestą, permalame mėsmale su žalumynais bei fermentiniu sūriu, pabarstome druska.
Šia mase pertepame sūrio sluoksnius, šonus ir viršų.
Suvyniojame sūrį į maistinę plėvelę ir 1 val. laikome šaltai.
Puošiame žalumynais.
Galime patiekti supjaustytą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai