Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mažeikių 1-asis takas, Viekšnių m., Mažeikių r. sav.,
Mažeikių 2-asis takas, Viekšnių m., Mažeikių r. sav.,
Mažeikių 3-iasis takas, Viekšnių m., Mažeikių r. sav.,
Mažeikių 4-asis takas, Viekšnių m., Mažeikių r. sav.,
Mažeikių 5-asis takas, Viekšnių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 didesnis apvalus fermentinis sūris Pertepimui: 300 g sviesto 100 g fermentinio sūrio 200 g petražolių 200 g krapų 100 g salierų lapų druskos
Gaminimas: Sūrį
horizontaliai supjaustome plonais sluoksniais (5-7 mm). Pertepimui išsukame sviestą, permalame mėsmale su žalumynais bei fermentiniu sūriu, pabarstome druska. Šia mase pertepame sūrio sluoksnius, šonus ir viršų. Suvyniojame sūrį į maistinę plėvelę ir 1 val. laikome šaltai. Puošiame
žalumynais. Galime patiekti supjaustytą.
|
|
|
|
|