Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai (10 porcijų):
Tešlai:
4 kiaušiniai
250g grietinės 30% riebumo
Žiupsnelis druskos
Miltai pagal poreikį
Aliejus virimui
 
Kremui:
0,5kg mascarpone sūrio
250ml. grietinėlės
100g cukraus
1 vanilės lazdelė
Padažui:
100g juodojo šokolado
50 ml likerio “POÉMA Creme”
70g grietinėlės
 
Gaminimas:
Tešla: suplakame kiaušinius su grietine ir druska, dedame miltus ir minkome tešlą kol galime kočioti. Plonai iškočiojame, supjaustome norima forma ir subadome šakute. Gerai įkaitiname aliejų ir verdame tešlainius, kol gražia i pagelsta. Tuomet nusausiname riebalų perteklių.
Kremas: plakame grietinėlę su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažo ingredientus sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.
Viliojančio saldumo!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai