Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kas be ugnies uzverda,
Gydytoju pasitarimas, kuriame patikslinama ligos diagnoze, apsvarstomi gydymo budai ir priemones,
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: delta, thema, dedra,
Kokia zymi sporto inventoriaus imone iki 1948 m. vadinosi? Dasler",
Asmuo, pirma karta pradedantis kokia nors veikla,
Baisogalos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Baltarusių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Baltų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Baltupėnų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Bartų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 250 g miltų 250 g sviesto 1 arb. š. druskos 1 trynys 125 g liesos varškės Įdarui: 500 g raudonojo ešerio filė 250 g riebios grietinės 3
baltymai Druskos Šviežiai maltų pipirų Maltos aitriosios paprikos 100 g špinatų 150 g lašišos filė Aptepimui: 1 trynys 2 valg. š. grietinėlės
Gaminimas: Iš miltų, sviesto, druskos, trynio ir gerai nuspaustos varškės suminkyti tešlą. Suformuoti
rutulį ir įvyniojus į plėvelę 30 min. laikyti šaldytuve. Ešerio filė nuplauti, supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grietine ir 2 baltymais. Viską 30 min. laikyti šaldiklyje, paskui padaryti tyrę ir pertrinti per sietelį. Pagardinti druska, pipirais bei malta aitriąja paprika. Dėti į
šaldytuvą. Špinatus nuvalyti, apie 2 min. blanširuoti verdančiame pasūdytame vandenyje ir perpilti šaltu vandeniu. Lapus sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų. Lašišos filė nuplauti ir supjaustyti 4 cm storio juostomis. Pabarstyti prieskoniais ir suvynioti į špinatų
lapus. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Iš 4/5 tešlos ant miltais pabarstytos lentos iškočioti stačiakampį. Ant vienos stačiakampio pusės tepti pusę ešerio tyrės. Palikti 1 cm pločio kraštus. Ant tyrės dėti į špinatų lapus įvyniotą lašišą. Užtepti likusią ešerio tyrę. Tešlos kraštus
aptepti baltymu. Laisvą tešlos kraštą užlenkti ant įdaro ir truputį prispausti. Iš likusios tešlos išpjaustyti ornamentus ir jais puošti pyragą. Paruoštą pyragą kepti orkaitėje 35 min. Trynį išplakti su grietinėle ir, kai iki kepimo pabaigos liks 10 min., juo aptepti pyrago viršų. Pyragą
patiekti šiltą. Žuvies patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|