Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 pakelio bemielės sluoksniuotos tešlos
Kremui:
0,5 indelio kondensuoto pieno, saldaus
130 g sviesto, minkšto
300 g varškės, pagardintos vanile


Gaminimas:
Bemielę sluoksniuotą tešlą reikia supjaustyti ilgom juostelėm ir jomis apsukti vamzdelius-formeles,dėti į skardą ir kepti, kol gražiai paruduos. Aš kepiau 200-210C temp.Iškepusius atvėsinti,išimti metalines formeles. Kai rageliai pilnai atvėsta,juos įdaryti kremu.
Minkštą sviestą plakti elektriniu plaktuvu, kol pabals, palaipsniui , po šaukštą ,vis plakant , įmaišyti kondensuotą pieną,o tada sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti . Padėti kremą į šaldytuvą 30 min.
Kremą sudėti i konditerinį maišelį ir juo įdaryti ragelius.
Paprasta,greita ir labai skanu.
Varškė buvo su cukrum, tai saldumo pilnai užteko.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai