Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu nacionalinis valgis,
Lietuviu nakties dievas, gamtos vaisintojas ir laiko tvarkytojas, jaunikaitis sidabriniais rubais,
Lietuviu paprotys rengti apeigas ir vaises uzbaigus svarbu, dazniausiai talkomis atlikta darba,
Lietuviu ploto vienetas,
Lietuviu poeas, eilerasciu rinkiniu "Intymios giesmes", "Imago Mortis", "Uzgese chimeros akys", "Katarsis", publicistikos rinkinio "Milfordo gatves elegijos" autorius,
Maironio g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Marijampolės g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Medeinos g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Medžiotojų g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Mindaugo g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g sluoksniuotos tešlos 200 g braškių 1 kiaušinio Cukraus
Gaminimas: Nuplautas braškes apvoliokite cukruje. Iškočiokite tešlą ir supjaustykite mažais
kvadratėliais. Kvadratėlius aptepkite kiaušinio plakiniu. Ant kvadratėlių uždėkite po braškę. Sausainius dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite apie 15-20 min. 180°C temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|