Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kiaušiniai,
3 šaukštai balto saldaus vyno,
6 šaukštai rudojo cukraus,
12 slyvų,
150 g varškės,
60 g sviesto,
5 graikiniai riešutai,
250 g miltų,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių.


Gaminimas:
Slyvas smulkiai supjaustome, apibarstome šaukštu cukraus, apipilame vynu ir paliekame 30 min., vėsioje vietoje.
Kapotus riešutus sumaišome su 80 g miltų ir 1,5 šaukšto cukraus, bei sviestu.
Likusį cukrų išplakame su varške ir kiaušiniais, bei sumaišome su miltais ir kepimo milteliais.
Į riebalais išteptą formą dedame pusę varškės masės, tuomet sudėliojame slyvas, vėl dedame varškės masės ir užklojame riešutų mišiniu.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje, apie 50 min.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai