Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Putinų g., Bruknynės k., Šalčininkų r. sav.,
Ramunių g., Bruknynės k., Šalčininkų r. sav.,
Rugiagėlių g., Bruknynės k., Šalčininkų r. sav.,
Slyvų g., Bruknynės k., Šalčininkų r. sav.,
Šermukšnių g., Bruknynės k., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 gr. sausainių ("Selgos" tipo) 1 st. riešutų (graikiškų, lazdynų) 100 gr. sviesto 1/3 st. miltų 0,5 a. š. kepimo miltelių 4-5 v. š. grietinės slyvų Gaminimas: Sausainius
susmulkinti iki miltų pavidalo (galima kavamale arba virtuviniu kombainu), sumaišyti su smulkintais riešutais. Dėti minkštą sviestą ir sutrinti tarp pirštų, kad gautųsi vientisa riebi trupinių masė.
1/3 masės atidėti. Į likusią dalį įmaišyti miltus, grietinę ir kepimo miltelius. Gautą tešlą
dėti į kepimo formą (diametras- 22cm.). Ant tešlos sudėti perpjautas pusiau slyvas, nupjauta puse į viršų. Galima dėti vieną ar du sluoksnius slyvų, jei slyvos rūgščios galima pabarstyti jas cukrumi. Ant slyvų dėti likusią 1/3 masės dalį ir lengvai ją paspaust ranka. Kepti 180~200°? orkaitėje 20~25
min. Skanaus!
|
|
|
|
|