Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pempių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Perkūno g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Petro Motiekaičio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Pikeliškės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Piktmiškio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg. slyvų (geriau mėlynų) 4 st. cukraus 1 st. riešutų (tiks graikiški, migdolai, lazdynų) 2 v.š. konjako (galima nedėti) Gaminimas: Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir
užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius,
gerai užsukti, palikti kol atvės.
Skanaus!
|
|
|
|
|