Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitas:
125 g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušiniai
125 g cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
200 g miltų
truputį pieno
Varškės sluoksnis:
100 g šaldytų braškių (tinka ir šviežios)
120 g maskarponės sūrio
500 g varškės
50 g cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
Viršutinis sluoksnis:
2 kiaušiniai (maži)
50 g saulėgrąžų aliejus (rafinuotas)
50 g pieno


Gaminimas:
Iš nurodytų produktų išmaišome tešlą.
Sūrį, varškę, cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius išplakame su mikseriu.
Kepimo formą patepame margarinu ir pabarstome miltais.
Į kepimo formą supilame tešlą. Ant tešlos dedame braškes ir užpilame varškės mase.
Pyrago viršų ištepame išplaktais kiaušiniais su aliejumi ir pienu.
Kepame orkaitėje 180 C ~30 min.
Pyragą reikėtų valgyti šaltą.
Todėl, kai iškepa pyragas reikėtų leisti jam atvėsti ir tuomet palaikyti 1-2 val. šaldytuve.
Tik tuomet galima išimti iš kepimo formos. (Reikėtų tokios kepimo formos, kur ir šonai, ir dugnas nusiima).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai