Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
226 g nesūdyto sviesto
150 g cukraus
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
200 g miltų
125 g pagruzdintų ir smulkiai sumaltų migdolų
1 stiklinė slyvų ar kitos uogienės
miltinio cukraus
druskos

Gaminimas:
Sviestą elektriniu maišytuvu gerai išsukti.
Po truputį pilti cukrų.
Kai cukrus ištirps, supilti vanilės ekstraktą, druską, sulėtinti greitį ir palengva supilti persijotus miltus.
Įmaišyti migdolus.
Uždengti ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Ant lentos, pabarstytos miltais, iškočioti 4 mm storio lakštą. Apvalia forma išspausti skridinėlius.
Dėti ant skardos be kraštų ir kepti įkaitintoje iki 180° C orkaitėje 15 minučių, kol krašteliai pagels.
Iškepus padėti ant vielinio tinklelio, kad atvėstų.
Atvėsus apačią patepti slyvų tyre ir kito sausainio apačia užvožti.
Paruoštus sausainius per sietelį pabarstyti miltiniu cukrumi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai