Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kurinio pradzioje irasyti autoriaus zodziai apie tai, kam ar kieno atminimui autorius ta kurini skiria,
Kurinio, parasyto vienam, keliems ar daugeliui instrumentu (balsu), pritaikymas kitos sudeties - didesniam ar mazesniam - ansambliui, orkestrui,
Kurinys balsui, atliekamas su pritarimu; daininga instrumentine pjese,
Kurinys vienam atlikejui,
Kurinys, kuriame autorius pasakoja praeities ivykius, kuriu dalyviu ar stebetoju yra buves; atsiminimai,
Kranto g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Laukų g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Lentpjūvės g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Liepų g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Naujakurių g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g krabų mėsos 500 g brokolių 8 vyšniniai pomidorai 3 marinuoti agurkai 100 g konservuotų žirnelių 1-2 šaukštai grietinės 15 proc. riebumo 2 šaukšteliai garstyčių Šviežių
krapų pagal skonį Druska pagal skonį
Gaminimas: Krabų mėsą (būna pirkti fasuota) supjaustykite kubeliais. Brokolius (smulkintus) apvirkite vandenyje apie 5 minutes. Pomidorus ir agurkus supjaustykite norimo dydžio gabaliukais - smulkiau ar stambiau - pagal
skonį. Viską sumaišykite su prieskoniais, krapais ir grietine. Gero apetito!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 - 6 bulvių 1 saujos laiškinių česnakų 4 pieniškų dešrelių Druskos Pipirų Majonezo
Gaminimas: Bulves išvirti pasūdytame vandenyje su lupenomis. Ataušinti ir nulupti.
Tada supjaustyti. Dešreles supjaustyti ir paskrudinti įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. Bulves, dešreles, smulkintus laiškinius česnakus sumaišyti kartu su majonezu, druska bei pipirais. Skanaus.
|
|
|
|
|