Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rudausių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2/3 puodelio minkšto sviesto 2/3 puodelio rudo cukraus 1,25 puodelio miltų 3 kiaušiniai 1/3 puodelio granuliuoto cukraus 4 šaukšteliai vanilės 1,5 puodelio kokoso drožlių 3/4
puodelio šokoladinio pieno gėrimo miltelių 1/4 puodelio miltų 2 šaukšteliai tirpios kavos miltelių 1/4 šaukštelio kepimo miltelių 1/4 šaukštelio druskos 1,5 puodelio persijoto miltinio cukraus 3 šaukštai šokoladinio pieno gėrimo miltelių
Gaminimas: Įkaitinkite
orkaitę iki 180 laipsnių. Sumaišykite kartu sviestą, rudą cukrų ir 1-1/4 puodelio miltų iki vientisos masės. Jei būtina, švelniai paminkykite. Ištepkite 27x22x5 cm kepimo skardą riebalais; išlyginkite mišinį skardos dugne. Kepkite 15 minučių. Tuo metu išplakite kiaušinius, granuliuotą cukrų ir 2
vanilės šaukštelius. Įmaišykite kokosą, 3/4 puodelio šokoladinio pieno gėrimo miltelių, 1/4 puodelio miltų, 1-1/2 šaukšto kavos miltelių, kepimo miltelius ir druską. Atsargiau paskirstykite mišinį iškepto pagrindo paviršiuje. Kepkite dar 20-25. Atvėsinkite ant vielinio padėklo. Kartu suplakite
miltinį cukrų, 3 šaukštus šokoladinio pieno gėrimo miltelių, likusius 2 šaukštelius vanilės, likusius 1/2 šaukštelius kavos ir virinto vandens. Jei reikia, įplakite dar truputį virinto vandens, kol glajų bus galima tepti. Ištepkite atvėsintus gabalėlius.
|
|
|
|
|