Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2/3 puodelio minkšto sviesto
2/3 puodelio rudo cukraus
1,25 puodelio miltų
3 kiaušiniai
1/3 puodelio granuliuoto cukraus
4 šaukšteliai vanilės
1,5 puodelio kokoso drožlių
3/4 puodelio šokoladinio pieno gėrimo miltelių
1/4 puodelio miltų
2 šaukšteliai tirpios kavos miltelių
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
1,5 puodelio persijoto miltinio cukraus
3 šaukštai šokoladinio pieno gėrimo miltelių

Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Sumaišykite kartu sviestą, rudą cukrų ir 1-1/4 puodelio miltų iki vientisos masės. Jei būtina, švelniai paminkykite. Ištepkite 27x22x5 cm kepimo skardą riebalais; išlyginkite mišinį skardos dugne. Kepkite 15 minučių.
Tuo metu išplakite kiaušinius, granuliuotą cukrų ir 2 vanilės šaukštelius. Įmaišykite kokosą, 3/4 puodelio šokoladinio pieno gėrimo miltelių, 1/4 puodelio miltų, 1-1/2 šaukšto kavos miltelių, kepimo miltelius ir druską. Atsargiau paskirstykite mišinį iškepto pagrindo paviršiuje. Kepkite dar 20-25. Atvėsinkite ant vielinio padėklo.
Kartu suplakite miltinį cukrų, 3 šaukštus šokoladinio pieno gėrimo miltelių, likusius 2 šaukštelius vanilės, likusius 1/2 šaukštelius kavos ir virinto vandens. Jei reikia, įplakite dar truputį virinto vandens, kol glajų bus galima tepti. Ištepkite atvėsintus gabalėlius.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai