Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
37061243244,
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Krikscioniu svente, kuria minimas kristaus zengimas i dangu, svenciama 40-aja diena po Velyku (t.y. sestaja savaite) ,
Krikscioniu svente, svenciama sekmadieni pries Velykas,
Krikscioniu svente, svenciama septynios savaites pries velykas, antradieni,
Krikscioniu tradicijoje puole angelai, sikile pries dieva ir uz tai nutrenkti i pragara [dgs.],
Kriksto tevas,
Babinių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g cukraus 170 g sviesto 200 g šokolado 6 kiaušiniai 150 g smulkintų migdolų 100 g biskvito 20 g sviesto 0,5 šaukštelio Santa Maria cinamono 0,5 šaukštelio Santa Maria
kardamono, imbiero ir gvazdikėlių 5 šaukštai pieno
Gaminimas: 150 g sviesto išsukti su cukrumi, sukant dėti po viena kiaušinių trynius. Pusę šokolado ištirpinti garų vonelėje, supilti į išsuktą masę. 100 g biskvito padžiovinti orkaitėje ir sumalti mėsmale,
kartu su migdolais. Migdolų ir biskvito trupinius sumaišyti su sviestu. Kiaušinių baltymus suplakti iki standžių putų ir įmaišyti į masę. Kepimo formą patepti sviestu ir supilti paruoštą tešlą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40-50 min. Iškeptą pyragą išimti iš formos,
atšaldyti. Keletą migdolų suskaldyti plonais ruoželiais (kad gautųsi spygliukai) ir įbesti į iškeptą pyragą. Likusį šokoladą ištirpinti su 20 g sviesto ir 5 šaukštais pieno, karšta mase padengti pyragą.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g cukraus, 150 g sviesto, 200 g šokolado, 6 kiaušiniai, 150 g smulkintų migdolų, 100 g biskvito, 20 g sviesto, 5 v. š. pieno.
Gaminimas: Sviestą išsukti su
cukrumi, sukant dįti po vieną kiaušių trynį. Pusę šokolado ištirpinti garų vonelėje, supilti į išsuktą masę. Biskvitą padžiovinti orkaitėje ir sumalti mėsmale, kartu su migdolais. Migdolų ir biskvito trupinius sumaišyti su sviestu. Kiaušinių baltymus suplakti iki standžių putų ir įmaišyti į masę.
Kepimo formą patepti sviestu ir spilti paruošta tešlą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40-50 min. Iškeptą pyragą, išimti iš formos, atšaldyti, plonais ruoželiais ir įbesti į iškeptą pyragą likusį šokoladą, ištirpinti su 20 g sviestu ir pienu, karšta mase padengti pyragą.
|
|
|
|
|