Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 kiaušinių tryniai
5 kiaušinių baltymai
Druska, truputį
Cinamonas, truputį
Vanilinis cukrus, truputį
0,5 citrinos žievelės
50 g sviesto
180g cukraus
100 g juodo šokolado
100 g kvietinių miltų
100 gsmulkintų migdolų
100 g migdolų dribsniai


Gaminimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 190 C temperatūros. Trynius ištrinkite (išsukite) iki baltumo kartu su 90 g. cukraus, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele. Sviestą išlydykite ir atvėsinkite. Į baltymus suberkite likusį cukrų ir išplakite iki standžių putų. Baltymų masę padalinkite į keturias dalis, vienądalį sumaišykite su tryniais, supilkite išlydytą sviestą, miltus, migdolus, šokoladą ir išmaišykite. Į šią masę atsargiai, po truputį pilkite likusius išplaktus baltymus. Tešlą supilkite į formą ir kepkite 50 min. Paruoškite šokoladinį glajų, juo papuoškite atvėsintą kepinį, apibarstykite skrudintais migdolų dribsniais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušiniai 
0,5 stiklinės cukraus 
3 šaukštai pieno 
0,5 pakelio vanilinio cukraus 
kepimo milteliai
kakava
 2 stiklinės miltų,
citrinų skonio aromatas 
cukraus pudra


Gaminimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įpilti pieno, miltų, kepimo miltelių. Įpilame truputį citrinų skonio aromato ir išmaišome. Vėliau atskiriame tešlą į 2 dalis. Į viena dalį dedame kakavos ir išmaišome. Viską supilame į riebalais išteptą formą. kepti tol, kol gražiai paskrus apie 180 C temp. Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g aliejaus
300 g cukraus
8 kiaušiniai
200 g tarkuoto šokolado
300 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
200 g maltų migdolų
250 ml pieno
Glajui:
400 g tamsaus šokolado
50 g migdolų drožlių


Gaminimas:
Išplakame kiaušinius su cukrumi. Įmaišome pieną, o po to aliejų, sutarkuotą šokoladą, migdolus ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Tešlą sudedame į kepimo formą.
Įkaitiname orkaitę iki 175° C laipsnių. Kepame apie 1 valandą.
Iškepusį ir atvėsusį pyragą aptepame ištirpintu šokoladu ir apibarstome migdolais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai