Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
350 g šokoladinių sausainių
150 g margarinas VILNIUS kepiniams
20 g želatinos
200 g grietinėles 35% riebumo
150 g cukraus
500 Maskarpone sūrio
1 stiklinės vandens (drugno), želatinai tirpinti


Gaminimas:
Susmulkintus sausainius sumaišyti su ištirpintu margarinu.
Masę sudėti į formą kaip pagrindą ir įdėti į šaldiklį.
Kol pagrindas stingsta, ištirpdyti želatiną (prieš tai išbrinkinti, tada garų vonelėje ištirpinti ir atvėsinti).
Išplakti grietinėlę su cukrumi, tada sumaišyti su želatina ir maskarpone sūriu. Gautą sūrio masę supilti ant pagrindo.
Papuošti viršų susmulkintu šokoladu ir prie šio torto ypatingai tinka braškės - jas galima ne tik dėti kaip papuošimą, bet ir įpjaustyti į sūrio masę prieš supilant ant torto pagrindo.
Tortą palaikyti šaldytuve 3-4 val.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai