Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
400 ml kefyro
2 kiaušinių baltymai
2 šaukšteliai kepimo miltelių
4 šaukštai kakavos
romo esencija
1 stiklinė miltų
0,5 puodelio fruktozės
Įdarui:
250 g aviečių
4 kiaušinių baltymai
8 - 12 šaukštų fruktozės


Gaminimas:
Sumaišome visus tešlai skirtus ingredientus, išskyrus kiaušinio baltymus. Baltymus išplakame atskirai iki standžių putų ir tada įmaišome į tešlą.
Masę pilame į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą ir kepame 200 C laipsnių temperatūroje 20 minučių.
Pyragą atvėsiname ir nupjauname gražiai viršų, kad geriau užsipiltų įdaras.
Kiaušinio baltymus skirtus įdarui gerai išplakame, iki standžių putų, įdedame fruktozę ir išmaišome. 
Ant pyrago vidurio dedame avietes ir užpilame baltymus, gražiai išlyginame ir dedame į orkaitę įkaitintą iki 150 - 180 C laipsnių kepame 10 minučių, tada išjungiame orkaitę ir pyragą laikome dar 20 - 25 minutes orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai