Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
200 g sviesto arba margarino
100 g cukraus
2 kiaušiniai
200 g šokolado
2 šaukšteliai kepimo miltelių
300-350 g miltų
Kremui:
10 g želatinos
400 g varškės (6-9%)
300 g be kauliukų vyšnių
200 g jogurto ( be priedų)
50 g cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus


Gaminimas:
Želatiną užpilti 150 ml vandens ir palaikyti 1 valandą.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti su cukrumi.
Įmaišyti kiaušinius.
Supilti šokoladą ir išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Šį mišinį įmaišyti į tešlą.
Kepimo formą (20x30 cm) iškloti pergamentiniu popieriumi ir sukrėsti tešlą. Paviršių išlyginti ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
Želatiną su vandeniu kaitinti ant nedidelės ugnies, kol želatinos granulės ištirpsta.
Varškę išmaišome su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Varškę naudokite jau sutrintą (būna apkepams).
Įmaišykite jogurtą, po to vyšnias.
Įmaišykite ir ištirpintą želatiną.
Iškepusį pyragą atvėsiname, perpjauname per pusę ir kiekvieną pusę dar perpjauname išilgai.
Gaunasi 4 pyrago lakštai.
Du pyrago lakštus aptepame pasigamintu kremu ir uždengiame kitais likusiais pyrago lakštais.
Palaikome šaldytuve 3-4 valandas.
Skanaus!!!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai