Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
XX a. modernistines dailes kryptis - nedaiktiskoji daile,
XX a. pradzios meno srove, kurios atstovai teige, kad menas, tai kurejo emociju israiska, kuri zadina ivairias pasamones busenas,
XX a. pradzios prancuzu kompozitorius, "Bolero" autorius,
XX a. rusu avantiuristas,
XXVI olimpiniu zaidyniu sostine,
Lauko g., Didžiosios Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Lelijų g., Didžiosios Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Lygumų g., Didžiosios Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Merkurijaus g., Didžiosios Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų g., Didžiosios Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Šokoladinei tešlai: 50 g juodojo šokolado 4 kiaušinių 60 g cukraus 2 šaukštų miltų 2 šaukštų krakmolo 3 šaukštų kakavos 0,5 šaukštelio kepimo miltelių Žiupsnelio
druskos Varškės rutuliukams: 250 g varškės 2 kiaušinių trynių 50 g cukraus 50 g kokoso drožlių 3 šaukštų krakmolo
Gaminimas: Pirmiausia paruošiami varškės rutuliukai. Varškė sumaišoma su cukrumi, sudedami kiaušinių tryniai ir ištrinama iki vientisos masės.
Suberiamos kokoso drožlės, krakmolas ir gerai išmaišoma. Drėgnomis rankomis suformuojami varškės rutuliukai. Tada pradedama ruošti šokoladinė tešla. Kiaušinių tryniai atskiriami nuo baltymų. Tryniai išplakami su 30 g cukraus iki baltos masės. Supilamas ištirpintas ir pravėsintas šokoladas.
Miltai sumaišyti su kepimo milteliais, krakmolu ir kakava suberiami į trynių masę ir išmaišomi. Baltymai su žiupsneliu druskos ir likusiu cukrumi (30 g) išplakami iki standžių putų. Pamažu supilami į šokoladinę tešlą ir atsargiai išmaišomi. Kepimo forma išklojama kepimo popieriumi. Išdėliojami
varškės rutuliukai (paliekant tarp jų tarpus), ant viršaus užpilama šokoladinė tešla. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 175°C temperatūroje 30 - 40 min.
|
|
|
|
|