Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pievų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pikulo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Piliakalnio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Piliečių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pilies g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g cukraus 3 kiaušiniai 1 stiklinė miltų (~150g) 150 g juodojo šokolado 1 šaukštelis kepimo miltelių Pertepimui: 250 g
braškių 1 v.š. cukraus Papuošimui: 200 g juodojo šokolado 50 g baltojo šokolado 150 g graikinių riešutų
Gaminimas: Atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių. Trynius išplakame su cukrumi. Kartu įmaišome ir ištirpintą margariną VILNIUS. Ištirpiname
šokoladą. Jį išmaišome kartu su baltymais, miltais ir kepimo milteliais. Į gautą masę supilame trynių plakinį ir išmaišome. Tešlą pasidaliname į tris dalis. Gerai iškočiojame. Pertepimas lengvai pasigaminamas. Braškes sutriname su cukrumi. Jei neturite šviežių braškių tinka ir
uogienė. Į kepimo formą (išklotą kepimo popieriumi) sudedame vieną trečdalį tešlos. Ant tešlos tepame sluoksnį trintų braškių. Ant viršaus dedame kitą tešlos lakštą ir jį taip pat iš viršaus patepame trintomis braškėmis. Ir galiausiai uždedame likusią tešlą. Tortą kepame 180-200
laipsnių orkaitėje apie 40-50 min. Iškepusį tortą atvėsiname, papuošiame ištirpintu juoduoju ir baltuoju šokoladu. Aptepiau ir torto viršų, ir šonus. Aplink tortą sudėjau graikinių riešutų. Tačiau puošimas jau kiekvieno pasirinkimas ;) Papuoštą šokoladu tortą bent 2 val. reikėtų dėti į
šaldytuvą.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 160 g miltų 0,5 šaukštelio sodos 0,25 šaukštelio druskos 60 g juodojo šokolado 120 ml pieno 200 g cukraus 1 kiaušinio trynys 2 kiaušinių baltymai 50 g margarino
VILNIUS kepiniams 50 ml vandens Kremui: 200 g juodojo šokolado (turi būti nemažiau kaip 60% kakavos) 200 g cukraus pudros 3 šaukštai kakavos miltelių 125 g ricotta sūrio, kambario temperatūros 80 g margarino VILNIUS kepiniams 150 g grietinės
(30%)
Gaminimas: Sumaišome miltus su soda ir druska. Sulaužome šokoladą skiltelėmis, įberiame 100 g cukraus, 1 kiaušinio trynį ir pusę pieno. Išmaišome. Užkaičiame ant silpnos ugnies ir nuolat maišome, kol ištirpsta šokoladas ir cukrus. Margariną išsukame su likusiu
cukrumi iki vientisos masės ir sumaišome su ištirpinta šokolado mase. Suberiame miltų masę, likusį pieną ir vandenį. Gerai išmaišome. Baltymus gerai išplakame, kad gautųsi putos ir įmaišome į tą pačia gautą masę. 21-23 cm skersmens formą patepkite aliejumi ir supilkite tešlą. Kepkite
orkaitėje iki 170 C apie 30 min. Tai iškeps, palaikykite išėmę iš orkaitės 15-20 min., kad atvėstų. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą kremui. Sumaišykite su cukraus pudra ir kakava. Ištirpintą margariną taip pat įmaišykite kartu su riccota sūriu. Įdėkite grietinės ir su šluotele
gerai išmaišykite. Iškepusį tortą perpjaukite per pusę - gausis du lakštai. Apatinį ištepkite kremu ir uždėkite viršutinį lakštą. Tiek viršų, tiek šonus taip pat ištekite kremu. Palikite šaldytuve 2-3 valandoms, kad sutvirtėtų, tada galite ragauti. Skanaus
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 5 kiaušiniai 200 g cukraus 100 g siesto 200 g miltų 100 g kakavos 2 a.š kepimo miltelių
Pertepimui: 450 g grietinės 2 v.š cukraus 1 a.š želatinos 50
g vaisių (vyšnių, aviečių - pagal norą) skonio žėlė
Gaminimas: Kiaušinius išplakame su cukrum ir kakava, ko ištirps cukrus. Ištirpiname sviestą, plakiame, kol truputi praauš, atsargiai, maišant supilame į kiaušinių masę. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais suberiame į masę
ir viską išmaišome. Baigtą tešlą supilame į skardą, išklotą popieriumi ir išeptą sviestu bei truputi pabarstytą miltais. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 15-20 min. Kol biskvitas vėstą pasidarome pertepimą - suplakame grietinę, cukrų ir ištirpintą želatiną su želė. Perteptus
biskvitus paslegiame ir paliekame kelioms valandoms šaldytuve. PUOŠIMUI: Visą tortuką aptepam lydyto šokolado ir grietinės mišiniu (100g šokolado ir 3 v.š grietinės), puošti galima įvairiomis uogomis, gėlėmis, cukraus pudra ar kuo tik fantazija leidžia ;). SKANAUS !!!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušinių 100 g cukraus 400 g miltų 3 v. š. kakavos 100 g sviesto 100 ml kefyro 1 a. š. kėlimo miltelių Kremui: 250 g rikotos sūrio 800 g jogurto 2 v. š.
želatinos 200 ml persikų sirupo 100 ml ananasų sirupo 1 pakelio želė, citrinų skonio 2 puselės konservuoto persiko 2 žiedų konservuotų ananaų 2 braškių 2 v. š. miltinio cukraus 200 ml rietinėlė 35% Glajui:
2 kiaušinių trynių 2
v. š. miltinio cukraus 50 g sviesto 3 v. š. vandens 2 v. š. kakavos
Gaminimas: Geriausia tešlą gaminti keramikos inde ir su mediniu šaukštu. Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Įdėti kiaušinius ir gerai išsukti. Įpilti kefyrą – išsukti. Įdėti miltus, į juos
šnaišyti kepimo miltelius. Įdėti kakavą ir gerai išmaišyti. Kepimo indą patepti sviestu. Galima kepti torto formoje, tada reikia įkloti sviestinį (kepimo) popierių. Kepti 40 min. 200° C temp., prieš tai įkaitintoje orkaitėje. Kepimo pabaigoje, mediniu smeigtuku, patikrinti ar iškepė
(tada tešla prie smeigtuko nelimpa, jis būna sausas). Atvėsus, pyragą perpjauname per pusę. Darome pertepimą. 100 ml. ananasų sirupe išbrinkiname 2 v. šaukštus želatinos ir vandens vonelėje ištirpiname. Rikotos sūrį įsukame į jogurtą. Atvėsus želatinai įpilame į
jogurtą. Grietinėlę išplakame su cukraus pudra ir įsukame į jogurto/rikotos masę. Į torto formą dedame apatinį torto sluoksnį ir jį suvilgome persikų sirupu (kad tortas nebūtų sausas). Užpilame jogurto / rikotos sūrio ir grietinėlės masę. Viršutinę torto dalį suvilgome sirupu vidinę
pusę, t.y. t1 pusę, kuri bus ant pertepimo ir atsargiai uždedame ant pertemimo. Dedame į šaldytuvą porai valandų. Torto viršų dengiame šokoladiniu glajumi su kakava. Kakava išmaišoma vandenyje, užvirinama, ataušinama. Sviestas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušinių tryniai, supilama
kakava. Viskas gerai išsukama. Šokoladinį glajų užpilame ant torto viršaus ir lygiai paskirstome. Dedame į šaldytuvą 1 val. palaikome. Peiliu apipjauname torto kraštus, kad būtų lengviau išimti iš torto formos. Torto kraštus apdedame kokoso drožlėmis. Torto viršų puošiame vaisiais
(braškėmis, vynuogėmis, ananasu šokolade).
|
|
|
|
|