Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uosių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 stiklinė 35% grietinėlės 6 valg.š. zefyrų kremo
½ arb.š. išvirtos espresso Vanilinių ledų
350 g kapoto juodo šokolado 1 arb.š. nesaldintų kakavos
miltelių
Gaminimas:
Vidutinio dydžio metaliniame dubenėlyje sumaišykite šokoladą, kakavos miltelius ir espresso kavą. Mažame puode pakaitinkite grietinėlę. Į įkaitintą grietinėlę supilkite anksčiau užmaišytą šokolado mišinį. Leiskite pastovėti 30 sek.,
o tada ištrinkite, kol mišinys taps vientisas. Sudėkite ir gerai įmaišykite zefyrų kremą. Šį kremą patiekite ant vanilinių ledų. Galite paruoštą kremą laikyti šaldytuve. Prieš pateikdami kremą pašildykite.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos
kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
|
|
|
|
|