Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Seinų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: prieskoninių daržovių 1 stiklinė šviežių pupų 1/2 stiklinės žaliųjų žirnelių 3-4 šparagai 150 g sausų makaronų (geriausiai - "siūlelių") 150 g aštraus fermentinio sūrio 3/4
stiklinės pieno 1 šaukštelis miltų malto muskato riešuto 2 šaukštai sukapotų krapų 1 šaukštelis sviesto druskos pipirų
Gaminimas: Pupas ir žalius žirnelius sudėti į puodą. Likusias daržoves nuplauti, nulupti ir supjaustyti griežinėliais arba juostelėmis,
sumesti į puodą, užpilti 2 litrais verdančio vandens ir virti 15 min. Atskirai išvirti makaronus, nukelti juos nuo ugnies, įpilti puodelį šalto vandens, pridengti puodą, o po 10 min. perkošti makaronus per sietelį. Į išvirtas daržoves sudėti makaronus, supilti praskiestus pienu miltus ir
užvirinti, po to suberti stambiai sutarkuotą sūrį, prieskonius, įdėti sviestą. Nukelti puodą nuo ugnies. Sriuba patiekiama pabarstyta krapais.
|
|
|
|
|