Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kg žalios liesos šoninės (vienas pailgas nelabai storas gabalas)
Įdaras:
0,5 kg maltos mėsos
1 maža bandelė
1-2 skiltelės česnako
1-2 kiaušinių tryniai
mairūno (Kvapusis mairūnas)
čilio
2 šaukštai kečupo
druskos
pipirų

Gaminimas:
Šoninę nuplauti, šiek tiek pamušti, įtrinti druska ir mairūnu.
Bandelę pamirkyti vandenyje arba piene, išspausti, sutrinti šakute.
Česnaką ištrinti su druska.
Visus įdaro komponentus kruopščiai išmaišyti.
Šoninės gabalą storai pertepti įdaru, tvirtai suvynioti ir stipriai aprišti pakankamai storais medvilniniais siūlais.
Vyniotinį kruopščiai įtrinti druska ir mairūnu, galima ištepti kečupu, įdėti į atsparų karščiui indą ir kepti 1 val. 180-200°C temperatūroje.
Patiekti su duona ir garstyčiomis bei pikantiškomis žalių daržovių salotomis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai