Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lelijų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Neries g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Pakalnučių g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Pamiškės g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vnt. KNORR BULJONETĖ MENU ruošinys sultingiems kiaulienos šonkauliukams 900 g šonkauliukų 1 stiklinės kokakolos 0,5 stiklinės raudonojo vyno acto 1 ryšulėlis kalendros 2 šaukštai
kukurūzų miltų 1 šaukštas cukraus 1 nedidelė aitrioji paprika 2 skiltelės česnako 300 ml aliejaus 5 šaukštai kečupo
Gaminimas: Padalinkite šonkauliukus mažesniais gabalėliais ir apvoliokite miltuose. Actą užvirkite su cukrumi ir susmulkinta aitriąja
paprika. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Apkepkite šonkauliukus, kol jie įgaus aukso spalvą. Mėsai iškepus, sudėkite į dubenį ir apipilkite paruoštu acto mišiniu. Palikite 20 minučių. „Knorr Menu“ ruošinį sumaišykite su puse stiklinės vandens, kečupu ir kokakola. Užpilkite
mišiniu mėsą, viską gerai išmaišykite. Šonkauliukus su padažu sudėkite į kepimo maišelį, sandariai uždarykite ir kepkite 180 C laipsnių karštumo orkaitėje 40 minučių. Šonkauliukus patiekite apibarstytus kalendra, vienus arba su ryžiais.
|
|
|
|
|