Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gelvadiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvonų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vnt. KNORR BULJONETĖ MENU ruošinys sultingiems kiaulienos šonkauliukams 900 g šonkauliukų 1 stiklinės kokakolos 0,5 stiklinės raudonojo vyno acto 1 ryšulėlis kalendros 2 šaukštai
kukurūzų miltų 1 šaukštas cukraus 1 nedidelė aitrioji paprika 2 skiltelės česnako 300 ml aliejaus 5 šaukštai kečupo
Gaminimas: Padalinkite šonkauliukus mažesniais gabalėliais ir apvoliokite miltuose. Actą užvirkite su cukrumi ir susmulkinta aitriąja
paprika. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Apkepkite šonkauliukus, kol jie įgaus aukso spalvą. Mėsai iškepus, sudėkite į dubenį ir apipilkite paruoštu acto mišiniu. Palikite 20 minučių. „Knorr Menu“ ruošinį sumaišykite su puse stiklinės vandens, kečupu ir kokakola. Užpilkite
mišiniu mėsą, viską gerai išmaišykite. Šonkauliukus su padažu sudėkite į kepimo maišelį, sandariai uždarykite ir kepkite 180 C laipsnių karštumo orkaitėje 40 minučių. Šonkauliukus patiekite apibarstytus kalendra, vienus arba su ryžiais.
|
|
|
|
|