Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ryto g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Slėnio g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Sodų g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Stoties g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Šaltinių g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g šonkauliukų 6 laiškiniai svogūnai 2 gabaliukai imbiero 3 v. š. sojų padažo 2 v. š. balto sauso vyno arba šerio 3 v. š. cukraus 250 ml
arbatos
Gaminimas: Supjaustykite šonkauliukus ir svogūnų laiškus trumpais gabaliukais, apie 5 cm ilgio. Įkaitinkite kepimo indą su 2 šaukštais aliejaus, sudėkite imbierą ir svogūnų laiškus. Gerai apkepkite, sudėkite šonkauliukus, užpilkite padažą, apkepkite gerai
maišydami. Sumažinkite ugnį iki mažos, kepkite 45 minutes. Sudėkite į lėkštę ir patiekite karštus.
|
|
|
|
|