Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Spindulio g., Vaitiekūnų k., Radviliškio r. sav.,
Šušvės g., Vaitiekūnų k., Radviliškio r. sav.,
Tarailio g., Vaitiekūnų k., Radviliškio r. sav.,
Vosiliškio g., Vaitiekūnų k., Radviliškio r. sav.,
Žvejų g., Vaitiekūnų k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lietinių blynelių tešla: 1 kiaušinis keli šaukštai pieno 1 šaukštelis cukraus žiupsnelis druskos miltų aliejaus kepimui
Įdaras: 100 g špinatų 1 svogūnas 3
skiltelės česnako aliejus kepimui druska ir pipirai 300 g fermentinio sūrio Padažas: 100 g grietinės 100 g mulkintų šaldytų špinatų
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą, kad nebūtų jokių gumulėlių, labai gerai reikia
išplakti. Šiek tiek į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus arba patepame kaimiškais lašiniais ir pilame maždaug samtį tešlos ir gerai pavartome keptuvę, kad gerai pasiskirstytų tešla. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Ruošiame įdarą: Svogūną supjaustome kubeliais,
česnaką kuo smulkiau ir dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir pakepiname. Nuplauname ir susmulkiname peiliu špinatų lapus, dedame į keptuvę su svogūnais ir česnakais. Šiek tiek patroškiname ir pabarstome prieskoniais. Kitam inde susipjaustome kubeliais fermentinį sūrį ir kiek
atvėsusius keptus špinatus sumaišome su sūriu. Į lietinius blynelius dedame maždaug po šaukštą paruošto įdaro. Užvyniojame ir apkepame keptuvėje. Valgome su padažu: Šaldytus špinatus atšildome ir sumaišome su grietine. Viską šiek tiek pašildome ant keptuvės. Skanaus :)
|
|
|
|
|