Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
ar ismokai,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birelių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400g sausainių "Gaidelis" ar panašių 400g liesos varškės 200g sviesto 100g razinų 3 ar 4 lakštinių vaflių 1 apelsinas Žiupsnelis želatinos 200g juodojo šokolado 1
skardinė kondensuoto pieno
Gaminimas: Gaminimas užtrunka apie 30 minučių ir yra labai nesudėtingas :) Pasiklydau tarp daugybės "Tinginio" receptų ir nusprendžiau pagaminti savo. Viskas labai paprasta ir skanu :) Pirma reikia razinas užpilti verdančiu vandeniu ir palikti
kelioms minutėms, apelsiną nulupti ir supjaustyti smulkiais griežinėliais. Kondensuotą pieną supilti į mažą puodelį ir kaitinti ant silpnos ugnies pastoviai maišant. Įberiame į jį labai mažą žiupsnelį želatinos. Kai truputį pakais, įdėti pusę pakelio sviesto (kitą pusę dėti reikės vėliau į varškę).
Kai sviestas visiškai ištirps bemaišant, tada įdėti visą šokoladą, prieš tai sulaužius į gabaliukus. Ir vėl viską maišyti kol pasidarys vientisa masė. Išjungti ugnį ir palikti vėsti. Varškę sudėti į plaktuvą, truputį paplakti ir įdėti likusį sviestą. Kai pasidarys piurė, įpilti visą kondensuoto
pieno mišinį, kurį prieš tai padarėte, ir vėl įjungti plakti. Plakimas turi būti nepastovus. Kas 5 sekundes išjungti, palaukti 5 sekundes ir vėl plakti. Taip pakartojam kelis kartus kol pasidarys tiršta tiršta masė. Viskas paruošta, beliko pasiimti kokį dubenį ir sluoksniuoti. Tiks ir nedidelė
kepimo skarda. Sluoksniavimas vyksta taip: 1. Vaflio sluoksnis 2. Tirštos masės sluoksnis 3. Užbarstomos razinos, įdedami keli griežinėliai apelsinų. 4. Sausainių sluoksnis 5. Tirštos masės sluoksnis .... Ir taip kelis kartus kol baigsis tirštoji masė :) Dedame į šaldytuvą
kelioms valandoms, kad sustingtų. Valgome :) Skanaus!:)
|
|
|
|
|