Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Amerikos Lietuvių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ančios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Anykščių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Antagynės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Antakalnio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-6 porcijos: 1,5 kg kietų prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti, 1 plonais griežinėliais supjaustytas raudonasis svogūnas, 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės, 1
pluoštelis suplėšytų šviežių baziliko lapų, 2 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 500 g. spagečių, druska ir cukrus pagal skonį.
Gaminimas: Pomidorus sudėkite į puodą, užberkite druskos ir kaitinkite ant vidutiniškos ugnies 5 minutes. Sudėkite į
rėtį su didelėmis skylutėmis ir palikite džiūti 1 valandą. Po to sudėkite atgal į puodą, taip pat įdėkite svogūnus, česnaką, baziliką, supilkite aliejų, įberkite truputį cukraus ir druskos. Pridenkite puodą ir kaitinkite apie 40 minučių ant nedidelės ugnies, kol padažo sumažės. Nukelkite nuo ugnies
ir trinkite maišytuvu, kol masė taps vientisa. Spagečius sudėkite į didelį verdančio pasūdyto vandens puodą ir virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Sudėkite juos pašildytą indą užpilkite pomidorų padažu, švelniai išmaišykite, patiekite karštus. Makaronų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|