Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4-6 porcijos:
150g žalių šparaginių pupelių, sutvarkytų ir supjaustytų,
500g rupių miltų spagečių,
90g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
1 skiltelė susmulkinto česnako,
2 stiebeliai supjaustyto saliero,
20 vyšninių (mažyčių) pomidorų, supjaustytų ketvirčiais
3 mažos cukinijos, supjaustytos šiaudeliais,
1 geltonoji paprika, sėklas išimti, supjaustyti mažais kubeliais,
90g smulkintos vakarutės,
1 valgomasis šaukštas baltojo vyno acto, druska ir šviežiai malti juodieji
pipirai.


Gaminimas:
Dideliame pasūdyto vandens kiekyje pavirkite šparagines pupeles, kol jos suminkštės, virkite apie 7 minutes. Nukoškite.
Dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite spagečius, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite. Sudėkite į patiekimui skirtą indą ir įpilkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus. Išmaišykite. Sudėkite smulkintą česnaką, šparagines pupeles, salierus, pomidorus, cukiniją, papriką, vakarutę, likusį aliejų ir actą. Gerokai pagardinkite druska ir pipirais. Netrukus patiekite į stalą.
Makaronų patiekalas paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai