Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g žalių šparagų
500 g baltų šparagų
2 vištienos filė
150 g salotų
500 g braškių
melisos lapelių
6 šaukštų vyno acto
8 šaukštų aliejaus
citrinos žievelės
cukraus
druskos

Gaminimas:
Šparagus nulupkite ir supjaustykite kelių centimetrų dydžio gabaliukais.
Virkite 8-10 minučių pasūdytame vandenyje, įbėrusi žiupsnelį cukraus. Nukoškite.
Vištieną apkepinkite ant lėtos ugnies apie 20 minučių. Ataušusią supjaustykite plonais griežinėliais.
Braškes supjaustykite perpus, salotas sudraskykite, melisą smulkiai supjaustykite.
Padažui suplakite actą su aliejumi ir citrinos žievele, pabarstykite druska, pipirais ir cukrumi. Į lėkštę sudėkite šparagus, braškes ir mėsą, ant viršaus - salotas. Ant salotų užpilkite paruoštą padažą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai