Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dovinės 5-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Dovinės 7-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Dovinės g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 1-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 10-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šviežių spanguolių 250 ml obuolių acto 250 ml vandens 250 g rudojo cukraus 1 cinamono lazdelė 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų Nedidelis gabaliukas nulupto
imbiero
Gaminimas: Sudėkite visus produktus į puodą ir virkite virš mažos ugnies apie 20 minučių, išimkite cinamono lazdelę ir imbierą. Supilkite į padažinę. Variacijos: Kai kurie žmonės sako, kad nereikia pilti vandens ir spanguolės turi būti patiekiamos su minimumu
sulčių; kiti pabaigoje įdeda truputį krakmolo, kad padažas sutirštėtų; tai tik skonio reikalas! Paruošimo laikas: 5 min. kepimo laikos: 30 min.
|
|
|
|
|