Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Agluonos 10-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 11-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 12-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 2-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 3-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 stiklinės spanguolių 0,5 kg cukraus 0,75 l degtinės 1-2 gabalėliai šviežio apelsino žievelės cinamono žievės 3-4 kardamono sėklos
Gaminimas: Spanguoles sumalti, užpilti
degtine, supilti į sandariai uždaromą indą ir 3-4 dienas palaikyti. Tuomet nukošti per keturgubos marlės filtrą, supilti cukrų ir pakaitinti iki virimo, bet neužvirti. Nukėlus nuo ugnies penkioms minutėms įmesti marlėje surištus prieskonius. Prieskonius išėmus supilstyti į butelius ir
laikyti vėsioje vietoje.
|
|
|
|
|