Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vandens blusa,
Pagal krikscionybes tradicija yra sios teologines dorybes: tikejimas, viltis ir .....,
Koks paukstis simbolizuoja treciaji svenciausios trejybes asmeni? sventaja dvasia,
Zmogus, isdaves savo paziuras, isitikinimus, idealus, susidejes su priesais,
Augalai ir gyvunai, gyvenantys sausose vietose (stepese, dykumose) ,
Pakruojo g., Klovainių mstl., Pakruojo r. sav.,
Purienų g., Klovainių mstl., Pakruojo r. sav.,
Pušaloto g., Klovainių mstl., Pakruojo r. sav.,
Ramytės g., Klovainių mstl., Pakruojo r. sav.,
Šaltupio g., Klovainių mstl., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 stiklinės spanguolių 0,5 kg cukraus 0,75 l degtinės 1-2 gabalėliai šviežio apelsino žievelės cinamono žievės 3-4 kardamono sėklos
Gaminimas: Spanguoles sumalti, užpilti
degtine, supilti į sandariai uždaromą indą ir 3-4 dienas palaikyti. Tuomet nukošti per keturgubos marlės filtrą, supilti cukrų ir pakaitinti iki virimo, bet neužvirti. Nukėlus nuo ugnies penkioms minutėms įmesti marlėje surištus prieskonius. Prieskonius išėmus supilstyti į butelius ir
laikyti vėsioje vietoje.
|
|
|
|
|