Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,6 kg šparagų
1 šaukštas druskos
1 šaukštelis ir 100 g sviesto
1/2 šaukštelio cukraus
1 šaukštelis citrinos sulčių
50 g tarkuoto “Džiugo” sūrio


Gaminimas:
Šparagus nuskusti mažu peiliuku (pradedant nuo galvutės), nupjauti sumedėjusius galus ir surišti į ryšelius.
Šparagų lupenas ir sumedėjusius galus 10 minučių pavirti 1 l vandens, perdėti į drobulę, atvėsinti ir gerai nuspausti. Į nuovirą įberti druskos, cukraus, įdėti šaukštelį sviesto, supilti citrinos sultis ir virti šparagų ryšelius, kol suminkštės.
Išvirusius šparagus nuvarvinti sietelyje ir sudėti į pusdubenį. Prieš patiekiant užpilti karštu ištirpintu sviestu ir apibarstyti sūriu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai