Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sumeru deive sukurusi visus dievus ir zmones buvo vadinama,
Sileris sake, kad pasauli valdo du jausmai, tai meile ir,
Kokia aikste Londone yra ta vieta nuo kurios atliekami visi geografiniai skaiciavimai,
Pagrindinis skirtumas tarp zmogaus ir kupranugario yra tas, kad kupranugaris gali savaite dirbti ir negerti, o zmogus,
Islandijos herbe pavaizduota lytis, o ant jos zmogus, drakonas, jautis ir,
Ūkininkų g., Reivyčių k., Mažeikių r. sav.,
Vasaros g., Reivyčių k., Mažeikių r. sav.,
Vyturių g., Reivyčių k., Mažeikių r. sav.,
Vyturių skg., Reivyčių k., Mažeikių r. sav.,
Žagarėlės g., Reivyčių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg veršienos 200 g kiaulienos šoninės 250 g šparaginių pupelių 10 juodųjų alyvuogių 2 skiltelės česnako Druskos Pipirų
Gaminimas: Veršieną įtriname druska,
pipirais, susmulkintu česnaku, suvyniojame ir 12 val. laikome šaltai. Šparagines pupeles apverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsusias pupeles ir alyvuoges juosta sudedame ant išklotos mėsos vidurio. Susukame vyniotinį. Jo viršų apvyniojame labai plonai supjaustytos kiaulienos šoninės
juostelėmis. Pabarstome druska, pipirais. Galima kepti ir mažyčius vyniotinukus. Tada visus komponentus reikia susmulkinti. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje. Galime valgyti ir karštą, ir šaltą.
|
|
|
|
|