Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g šparaginių pupelių (turėjau šaldytų)
2 paprikos
4 pomidorai
5 ridikėliai (turėjau šaldytų), bet nebūtina
1 saujelė įvairiausių žalumynų (krapų, petražolių ir pan.)
200 g feta sūrio
2 šaukštai baltojo vyno
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
Maltų juodųjų pipirų
Druskos


Gaminimas:
Šparagines pupeles sudėjau į verdantį vandenį ir paviriau apie 10 minučių.
Supjausčiau paprikas, pomidorus, žalumynus ir sūrį.
Šparagines pupeles nusausinau ir taip pat šiek tiek pasmulkinau.
Viską išmaišiau su vynu ir aliejumi. Apibarsčiau prieskoniais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
pora didelių saujų šparaginių pupelių
keletas pomidorų
didelė sauja skrudintų lazdyno riešutų

Užpilui:
1 v.š. riebios grietinėlės
2 v.š. alyvuogių aliejaus
žiupsnis druskos
šviežiai maltų pipirų
1 v.š. citrinos sulčių
šaukštelis medaus
0.5 a.š. prieskoninių augalų mišinio
žiupsnis baziliko


Gaminimas:
Užpilui viską sumaišome.
Pupeles blanširuojame – užverdame didelį puodą vandens, tada į jį sumetame pupeles (prieš tai nukarpome galiukus!), verdame kokias 3-4 minutes, jei norime traškių. Atvėsiname šaltame vandenyje ir nusausiname.
Pomidorus supjaustome gabalėliais (arba tiesiog naudojame vyšninius pomidoriukus. Sumaišome pomidorus, pupeles ir stambiai kapotus riešutus. Užpilame padažu ir patiekiame.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai