Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pupojų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Purienų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Afindevičių g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šparaginių pupelių 1 sauja svogūnų laiškų 4 v. š. sviesto 2 v. š. balto vyno 20 ml grietinėlės 80 ml natūralaus jogurto 2 v. š. citrinos sulčių druska
Gaminimas: Nuplaukite, nuvalykite (nulupkite) ir smulkiai supjaustyti šparagines pupeles. Ištirpinkite puode sviestą, supilkite grietinėlę, vyną, sudėkite šparagines pupeles, smulkintus svogūnų laiškus, paskaninkite druska ir virkite apie 30 min. Išvirus viską sutrinkite ir sutrintą
sumaišykite su jogurtu, citrinos sultimis ir dar pagal skonį įdėkite druskos. Sriubą padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų ir patiekite šaltą. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems
sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|