Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gerai zinomas kalnas prie Nemuno, ant kurio stovejo garsi pagoniu sventykla,
Susiuti ar kitaip sujungti popieriaus (ar kt. medziagos) lapai su rasytu arba spausdintu tekstu,
Rinkos situacija, kai kurio nors gamintojo prekes ar paslaugos vyrauja atitinkamojo rinkoje,
Tasko aukstis virs pasirinkto horizontalaus pavirsiaus,
Senoves romos oratorius, valstybes veikejas bei filosofas; parase veikalus: "Apie oratoriu", "Apie valstybe", "Apie teises",
Respublikos a., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Savanorių g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Sodų g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Sportininkų g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Šaltinio g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg neriebios sprandinės 3 - 4 morkos 1 didelis svogūnas 3 skiltelės česnako 0,5 taurės raudono vyno 1 valgomas šaukštas maltų džiovintų grybų keli lauro lapeliai 3 - 4 kvapnieji
pipirai 2 kupini šaukštai miltų druska pipirai
Gaminimas: Sprandinę supjaustykite griežinėliais, išmuškite, jei gaunasi labai didelis gabalas – padalinkite pusiau. Pabarstykite prieskoniais, dėkite juostelėmis pjaustytas morkas, susukite ir sutvirtinkite dantų
krapštuku. Suktinukus apvoliokite miltuose ir pakepinkite ant šlakelio aliejaus iš visų pusių (ant stiprios ugnies). Atidėkite į puodą, kuriame troškinsis suktinukai. Supjaustykite kubeliais svogūną, likusias morkas, pakepinkite toje pačioje keptuvėje, suberkite pjaustytus česnakus, likusius
miltus bei maltus grybus, apkepinkite. Supilkite vyną, gerai išmaišykite, supilkite ant suktinukų. Į puodą įberkite kvapniuosius pipirus, sudėkite lauro lapus, įberkite druskos, įpilkite verdančio vandens, uždenkite ir troškinkite apie 40 min. karts nuo karto permaišykite, kad tolygiai
išsitroškintų mėsa. Jei reikia įpilkite dar šlakelį vandens. Skanaus!
|
|
|
|
|