Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Buti kandidatu per rinkimus, buti renkamam kokiai nors pareigybei,
Filmo? Sokeja tamsoje" pagrindinio vaidmens atlikeja,
Menas diskutuoti, mokejimas kitus itikinti savo paziuru teisingumu ar palenkti priesininko samprotavimus norima linkme,
Rasytojas, romanu? Sartoriai",? Triuksmas ir inirsis",? Kai as gulejau mirties patale",? Rugpjucio sviesa",? Absalomai, Absalomai" autorius (liet.) ,
Laidininku sistema, kurioje indukuojama elektrovaros jega ir kuria tekanti srove sukuria magnetini lauka,
Ramioji g., Eržvilko mstl., Jurbarko r. sav.,
Ryto a., Eržvilko mstl., Jurbarko r. sav.,
Saulėtekio g., Eržvilko mstl., Jurbarko r. sav.,
Sodų g., Eržvilko mstl., Jurbarko r. sav.,
Šaltuonos g., Eržvilko mstl., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g cukraus 30 g mielių 2 kiaušiniai 1 trynys 100 g sviesto arba margarino 125 ml pieno 500 g miltų 1 pakelis vanilės cukraus Įdarui: 1 stiklinė uogienės arba
džemo 1/2 stiklinės cukraus pudros aliejaus virimui
Gaminimas: Paruošiame mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 mm storio lakštą. Formuojame apskritimus. Ant pusės apskritimų dedame po šaukštą uogienės, apskritimų kraštus patepame baltymu ir ant viršaus uždedame kitą,
tešlos apskritimą (be uogienes). Truputį pakildiname. Spurgas verdame aliejuje. Ataušusias pabarstome cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g varškės 20 g margarino VILNIUS kepiniams 2 kiaušiniai 8 šaukštai miltų 1 šaukštelis sodos 4 šaukštai cukraus 80 ml vyšnių uogienės
Gaminimas: Sodą nugesiname su
keliais lašais acto. Kiaušinius su cukrumi gerai išplakame, suberiame miltus, nugesintą sodą, ištirpintą margariną, varškę ir gerai išminkome. Formuojame spurgas. Vyšnių džemą į spurgas geriausia įšvirkšti konditeriniu švirkštu. Verdame spurgas aliejuje, kol gražiai
pagelsta. Labai skanu su pienu :)
|
|
|
|
|