Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
50 g cukraus
30 g mielių
2 kiaušiniai
1 trynys
100 g sviesto arba margarino
125 ml pieno
500 g miltų
1 pakelis vanilės cukraus
Įdarui:
1 stiklinė uogienės arba džemo
1/2 stiklinės cukraus pudros
aliejaus virimui

Gaminimas:
Paruošiame mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 mm storio lakštą.
Formuojame apskritimus. Ant pusės apskritimų dedame po šaukštą uogienės, apskritimų kraštus patepame baltymu ir ant viršaus uždedame kitą, tešlos apskritimą (be uogienes). Truputį pakildiname.
Spurgas verdame aliejuje.
Ataušusias pabarstome cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g varškės
20 g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušiniai
8 šaukštai miltų
1 šaukštelis sodos
4 šaukštai cukraus
80 ml vyšnių uogienės


Gaminimas:
Sodą nugesiname su keliais lašais acto.
Kiaušinius su cukrumi gerai išplakame, suberiame miltus, nugesintą sodą, ištirpintą margariną, varškę ir gerai išminkome.
Formuojame spurgas.
Vyšnių džemą į spurgas geriausia įšvirkšti konditeriniu švirkštu.
Verdame spurgas aliejuje, kol gražiai pagelsta.
Labai skanu su pienu :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai