Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Agluonos 10-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 11-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 12-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 2-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 3-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g rūkyto kumpio kaulų 300 g jautienos krūtininės su kaulu prieskoninių šakniaviasių 1 poras 1 svogūnas 1 lauro lapelis 1 šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių 500 g
kopūstų 100 g bulvių 4 dešrelės 1/8 l grietinės truputis garstyčių 4 šaukštai kapotų petražolių
Gaminimas: Į puodą įpilti 1 1/2 l vandens, sudėti kaulus ir virti. Putas nugraibyti. Prieskoninius šakniavaisius (morką, petražolę, salierą) ir žaliąją poro dalį
nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti. Daržoves , svogūnus ir prieskonius suberti į nuovirą. Virti 2 valandas. Puode užvirinti vandenį ir sudėti šiaudeliais supjaustytius kopūstus. Užvirinti, po 2 minučių išgriebti ir perpilti šaltu vandeniu. Bulves nulupti, baltąją poro dalį supjaustyti
žiedeliais. Nuovirą perkošti. Smulkiai supjaustytas bulves ir kopūstus sukrėsti į puodą su nuoviru. Pavirti 10 minučių, po to sudėti dešreles, supjaustytą porą ir viską užvirinti. Išvirusią mėsą supjaustyti mažais kubeliais, suberti į sriubą ir pašildyti. Sriubą pagardinti
petražolėmis, jei reikia įberti prieskonių. Galima pagardinti šaukštu grieitinės. Prie dešrelių patiekti garstyčių.
|
|
|
|
|