Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros 6-asis tak., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aušros 7-asis tak., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aušros 8-asis tak., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aušros 9-asis tak., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Barzdūnų g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g rūkyto kumpio kaulų 300 g jautienos krūtininės su kaulu prieskoninių šakniaviasių 1 poras 1 svogūnas 1 lauro lapelis 1 šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių 500 g
kopūstų 100 g bulvių 4 dešrelės 1/8 l grietinės truputis garstyčių 4 šaukštai kapotų petražolių
Gaminimas: Į puodą įpilti 1 1/2 l vandens, sudėti kaulus ir virti. Putas nugraibyti. Prieskoninius šakniavaisius (morką, petražolę, salierą) ir žaliąją poro dalį
nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti. Daržoves , svogūnus ir prieskonius suberti į nuovirą. Virti 2 valandas. Puode užvirinti vandenį ir sudėti šiaudeliais supjaustytius kopūstus. Užvirinti, po 2 minučių išgriebti ir perpilti šaltu vandeniu. Bulves nulupti, baltąją poro dalį supjaustyti
žiedeliais. Nuovirą perkošti. Smulkiai supjaustytas bulves ir kopūstus sukrėsti į puodą su nuoviru. Pavirti 10 minučių, po to sudėti dešreles, supjaustytą porą ir viską užvirinti. Išvirusią mėsą supjaustyti mažais kubeliais, suberti į sriubą ir pašildyti. Sriubą pagardinti
petražolėmis, jei reikia įberti prieskonių. Galima pagardinti šaukštu grieitinės. Prie dešrelių patiekti garstyčių.
|
|
|
|
|