Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kompanija, pagaminusi pirmaji GPRS mobiluji telefona,
Kompanija, pirmoji isivedusi kelioninius cekius, kuriuos priima ne tik bankai, bet ir kelioniu biurai bei viesbuciai,
Kompanija, pirmoji pradejusi masiskai gaminti mobiliuosius telefonus 1983 m,
Kompanija, sukurusi pirma tranzistorini televizoriu, video magnetofona ir lankstuji diskeli,
Kompiuterines pelytes kurianti kompanija,
Beržų takas, Palangos m., Palangos m. sav.,
Bijūnų takas, Palangos m., Palangos m. sav.,
Birutės al., Palangos m., Palangos m. sav.,
Bruknių Tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Brukšvos g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg sterko 200 g marinuotų baravykų 1-2 marinuoti agurkai 1 nedidelė morka petražolės šaknis 2 svogūnai 1 nedidelis salieras 20 g želatinos 3-4 kvapnieji pipirai
(Kvapieji pipirai) 1-2 citrinos 1,5 l vandens druskos
Gaminimas: Į pasūdytą vandenį sudėti susmulkintas daržoves, nurodytus prieskonius ir 30 min. pavirti. Sterką išdarinėti per pakaklės pjūvį. Į perkoštą karštą daržovių nuovirą sudėti paruoštą, stambiais gabalais
supjaustytą žuvį ir virti ant silpnos ugnies. Nuoviras žuvį turi apsemti. Išvirusią žuvį atsargiai išimti iš puodo ir, nuvarvinus skystį, sudėti į pusdubenį arba porcijomis į formeles. Aplink žuvį išdėlioti griežinėliais supjaustytus marinuotus agurkus ir baravykus. Daržovių nuovirą virti, kol
jo liks apie 0,5 l. Į karštą nuovirą supilti šaltame vandenyje išbrinkintą želatiną ir ją ištirpinti. Jeigu reikia, pasūdyti. Į kiek atvėsusį nuovirą supilti citrinos sultis. Pradėjusiu stingti nuoviru apipilti žuvį ir laikyti vėsioje vietoje, kol drebučiai sustings. Papuošti citrinos
griežinėliais. Baravykus galima keisti virtais pievagrybiais ar kitokiais marinuotais grybais.
|
|
|
|
|